Ceremoniespreker

DE MUZIKALE CEREMONIESPREKER


MUZIEK • GEDICHT • UNIEK VERHAAL


"De liefde is rond, rond, rónd!", zo sprak de ambtenaar van de burgerlijke stand bij de bruiloft van mijn ouders in 1978, en hij zwaaide met zijn grote mouw in het rond... Ik weet niet of de liefde rond is, maar wat ik wel weet is dat een persoonlijke toespraak, passend bij u, uw relatie en uw wensen erg belangrijk is. Het is uw moment, uw feest en daar hoort een mooi verhaal bij, dat de liefde voor elkaar en uw leven het beste weergeeft. Ik neem graag de tijd om u goed te leren kennen en vind het belangrijk dat het van beide kanten klikt. Bij mij geen vage uitspraken over hoe rond of vierkant de liefde is. Tenzij u dat wilt, het blijft tenslotte uw feest!

WERKWIJZE


Indien u interesse hebt, neemt u contact op om een afspraak te maken. U kunt uiteraard ook eerst telefonisch vragen stellen, als u dat wilt. Het eerste gesprek is vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen. Als u besluit met mij verder te gaan, dan plannen we een aantal afspraken in. In deze gesprekken wil ik u en uw gezamenlijke herinneringen, interesses en verschillen leren kennen. Ik praat ook graag met uw familieleden en/of vrienden om mijn verhaal nog persoonlijker te kunnen maken. Als u muziek wilt bij de ceremonie, kijken we naar de mogelijkheden. Op de dag van de bruiloft ben ik op tijd om te soundchecken en u op uw gemak te stellen. 

U kunt mij inhuren als ceremoniespreker (het wettelijk huwelijk vindt dan ervoor bij de gemeente plaats) of ik kan eenmalig als BABS beëdigd worden. Mijn tarief is altijd inclusief zang. Elk huwelijk is anders, vandaar dat ik geen vast tarief kan noemen. Neem gerust contact op, dan kan ik een inschatting geven van de kosten.


Ik ben voor alles in. Als u speciale verzoeken heeft of uw partner wilt verrassen, geen probleem! Ik denk graag met u mee en ben altijd in voor iets bijzonders.